Möbler ska leva länge!

Greenified är en cirkulär möbelmarknad för dig som enkelt vill köpa, hyra eller sälja möbler på ett kostnadseffektivt och hållbart sätt. Här får inredning som inte längre fyller sitt syfte ett nytt liv, i en ny miljö, hos någon annan.

Kvalitativ inredning har en lång livslängd, oftast mycket längre än en miljö och en ägare. Begagnade möbler slängs sällan för att de är slitna eller trasiga. Istället byts de ut i samband med flytt och omorganisationer. Eller för att de helt enkelt inte matchar önskemål om färg, form och funktion.

Handla hållbart

Uppdatera och förnya med gott samvete. Greenified erbjuder ett enkelt, kostnadseffektivt och hållbart sätt att handla begagnade möbler. Hos oss finns ett stort utbud av produkter som väntar på att matchas med nya ägare. När du har hittat vad du letar efter hanterar vi logistik och leverans. Kvalitativa möbler till ett bra pris, ett knapptryck bort.

Läs mer om hur du köper eller hyr produkter här.

Annonsera på greenified.se

Genom Greenified kan produkter som inte längre uppfyller dina behov och förväntningar få ett nytt liv hos någon annan. Det är enkelt, ekonomiskt och hållbart.

Genom några enkla steg publicerar du en annons där möblerna exponeras för nya potentiella ägare. När de har sålts hanterar vi logistik och leverans. Du får betalt för dina produkter och har samtidigt bidragit till en mer hållbar planet.

Läs mer om hur du säljer dina produkter här.

Förnya ansvarsfullt

Tillverkningsindustrins koldioxidutsläpp utgör en belastning för vår planet. Men så måste det inte vara. Det går att förändra och du kan vara en del av förändringen. Främst genom att dra ner på nykonsumtionen och använda de resurser som redan finns.

Ambitionen med Greenified är att säkerställa ett cirkulärt ägandeskap, där det som uppfyller era behov idag, matchar någon annans imorgon. Fördelarna är flera. Förutom de miljömässiga är det enkelt att köpa och hyra begagnade möbler hos oss. Du väljer själv vad du vill ha, ser priset direkt och får produkterna smidigt levererade utan att behöva dra igång ett tidskrävande projekt. Allt till ett schysstare pris.